Kapcsolat

Elérhetőségeim

Jelentkezés előzetes bejelentkezés alapján az alábbi elérhetőségek valamelyikén lehetséges:

Juhász Dániel pszichológus
Tel.: +36704263001
E-mail: juhaszd.pszichologus@gmail.com

Rendelés helye: Horizont Rendelő: 1015 Budapest, Hattyú u. 12. (a Széna térnél, kedden, szerdán és pénteken)

Első találkozás

Egy előzetesen egyeztetett időpontban, 50 perces időkeretben beszélgetünk arról a problémáról, amellyel kapcsolatban segítséget szeretne kapni a jelentkező. Miután körbejártuk a témát szóbeli szerződést kötünk az esetleges további együttműködés kereteiről, céljairól és időtartamáról. A további találkozások felnőttek esetében szintén 50 percesek.

A gyermekekkel folytatott munka hasonló keretek között, lehetőség szerint kétszemélyes helyzetben zajlik, ám ezt minden esetben minimum két szülőkonzultációs alkalom előzi meg, ahol a gyermek állapotáról, fejlődéstörténetéről, családi, iskolai, óvodai helyzetéről és viselkedéséről folytatunk konzultációt. Ezután a gyermek vizsgálata zajlik általában 5 alkalommal. Ezután a vizsgálati szakasz eredményeinek átbeszélése történik a szülőkkel, amelyek alapján - amennyiben ez szükségesnek bizonyul - szóbeli szerződést kötünk a gyermek további terápiás megsegítéséről vagy egy szülőkonzultációs folyamatról.

A pár- és családkonzultációs folyamatok esetén általában kétheti rendszerességgel, másfél órás alkalmakra kerítünk sort.